Lowrance 5200C GPS - no satellites

mattiemattie Posts: 41Member ✭✭

All of a sudden there are no satellites to be found. Checked all connections.

Did the "system reset" as per manual. Still nothing.

Everything lights up & seems to act normal.

Kinda need this repaired - it's my speedo as well. Dash mount.

Suggestions??

Mattie

Comments

  • mvnmvn Uxbridge, OntarioPosts: 505Member, Moderator ✭✭✭✭
    Soft reset or hard reset? 

    Mark
    Good,  fast,  cheap.... pick two. 
  • mattiemattie Posts: 41Member ✭✭
    edited June 2013
    Not sure, probably soft. Zoom in, zoom out & power buttons at the same time. Maybe a hard reset with my fist is in order....
    Post edited by mattie on
    Mattie
  • raybo3raybo3 Revere MAPosts: 1,543Moderator ✭✭✭✭
    mattie is there anyone else you know that has the same system? Maybe you can check it out of their boat to see if its the unit or the antenna. Good luck and keep us posted....
  • Black_DiamondBlack_Diamond Holland, MichiganPosts: 2,505Member ✭✭✭✭✭
    Avoid the fist. lol. Do a hard reboot. Do you have a separate power switch for the GPS? I know mine set up does as GPS is always 'on' otherwise. It sounds like the antenna

    2003 342FV "Black Diamond", PC BYC, Holland, MI
  • mvnmvn Uxbridge, OntarioPosts: 505Member, Moderator ✭✭✭✭
    mattie said:
    Not sure, probably soft. Zoom in, zoom out & power buttons at the same time. Maybe a hard reset with my fist is in order....
    What you described is a hard reset.  Pressing the Pages key plus the Pwr  key is a soft reset.   In any event,  so much for a reset.  As @Raybo3 said,  try swapping units with a neighbour if possible to narrow the issue. 

    Mark
    Good,  fast,  cheap.... pick two. 
Sign In or Register to comment.